Beleefboerderij De Vliertuin
Thee met een Verhaal
Jessica Van Humbeeck
Thee met een Verhaal
01/15/2024
0 min
0

Waar koop je nu het beste thee?

01/15/2024
0 min
0

Zoals julle ondertussen wel weten, verkoop ik zelf al enkele jaren geen thee meer. Ik vertel veel liever de verhalen van thee, kruiden en de kracht ervan. Waar koop je dan wel de beste thee? Wel, ik deel met veel plezier mijn favoriete adresje: 


Thee- & Streekwinkel De Vliertuin
(Aarschot & Online)In hartje Aarschot, vind je de thee- en streekproductenwinkel van Karen. Karen is zelf ook theesommelier, herborist, maar vooral gepassioneerd door alles wat met lokale producten te maken heeft.


Ik beveel haar winkel warm aan, want de thee die zij heeft is puur, lekker en echt van goede kwaliteit. Daar durf ik blindelings kopen. Wist je trouwens dat Karen ook een beleefboerderij met de liefste ezels heeft? 


Meer weten: www.devliertuin.be
Reacties
Categorieën